دانشنامه دیجیتال مارکتینگ

۱۰ اقدام مهمی که بعد از نصب WordPress باید انجام دهید

10 اقدام مهمی که بعد از نصب WordPress باید انجام دهید

شما اولین قدم ها را برای ساختن وب سایت خود پس از نصب وردپرس برداشته‌اید، اما از خود می پرسید که بعد از آن چه باید کرد؟ خب وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای باورنکردنی (CMS) است. پرطرفدارترین مورد استفاده در سراسر جهان. و یادگیری آن بسیار آسان است. اما پس از نصب وردپرس برای خود و دیدن صفحه خالی وب سایت جدید خود، حرکت رو به جلو می تواند ترسناک به نظر برسد.
از این گذشته، روش‌های منحصر به ‌فردی برای ایجاد یک وب ‌سایت با وردپرس از طریق تم‌ها و افزونه‌های متعدد آن وجود دارد. ناگفته نماند که الزامات اساسی مانند تنظیمات کلی تنظیمات، فعال کردن تجزیه و تحلیل داده ها، ایجاد فرم های تماس، و سایر موارد ضروری وب سایت را حتما خودتان می دانید که باید اضافه کنید. پس به آن ها نمی پردازیم. برای کمک به شما در اینجا یک چک لیست مفید وجود دارد که ۸ مرحله اصلی را که باید انجام دهید تا وب سایت خود را به مرحله اجرا درآورید، پوشش می دهد.

این ۷ مرحله ضروری را پس از نصب وردپرس انجام دهید.

۱. اطلاعات کلیدی وب سایت (عنوان، منطقه زمانی، نمایه) را وارد کنید.

پس از نصب وردپرس، باید برخی از اطلاعات مهم را برای بازدیدکنندگان وب سایت خود وارد کنید.

• عنوان و عنوان سایت

در داشبورد وردپرس خود (که بلافاصله پس از نصب در دسترس خواهد بود) به تنظیمات > عمومی بروید.
در اینجا می‌توانید نام وب‌سایت خود را وارد کنید، و یک برچسب که نشان می‌دهد وب سایت شما چیست. بسیاری از وب سایت ها انتخاب می کنند که از فضای فیلد “شعار” برای نمایش “شعار برند” استفاده کنند.

• منطقه زمانی

در حالی که هنوز در بخش عمومی هستید، برای تنظیم تاریخ و قالب زمانی که می خواهید در وب سایت شما نمایش داده شود، و همچنین منطقه زمانی که در آن کار می کند، به پایین بروید و آن ها را روی منطقه‌ای که مشتریان تان بیشتر حضور دارند و یا محل کسب و کار خودتان تنظیم کنید.

• مشخصات

اطلاعات نمایه برخی از تم های وردپرس پیاده سازی شده است، و اگر در حال وبلاگ نویسی هستید، ممکن است نمایه شما در کنار پست های آپلود شده نمایش داده شود. ایده خوبی است که این بخش کوتاه را زودتر پر کنید.
از داشبورد خود به Users > Profile خود بروید. از اینجا می‌توانید نام کاربری، اطلاعات تماس اولیه، بیوگرافی کوتاه و عکس نمایه خود را وارد کنید.

۲. ساختار صفحات خود را بچینید و آن را برای ربات های گوگل بهینه کنید

در این مرحله شما باید یک برنامه برای معماری و ساختار صفحات سایت تان و رابطه آنها با یکدیگر مخصوصا برای لینک سازی داخلی، در نظر داشته باشید. در ابتدا تنها کافی است که صفحات اصلی خانه و تماس با ما و درباره ما را بسازید. اما علاوه بر آن، به شما پیشنهاد می کنیم که برای بهبود خزش ربات های گوگل، یک نقشه سایت نیز بسازید.

۳. حذف محتوای اضافی (نمونه پست ها و تم ها)

هنگامی که وب‌سایت خود را برای اولین بار پس از نصب وردپرس بارگذاری می‌کنید، می‌بینید که قبلاً مقداری محتوا در آنجا وجود دارد. این فقط محتوای نگهدارنده مکان است که به منظور نشان دادن کارهایی است که می‌توانید با وب‌سایت خود انجام دهید و باید حذف شود.

• حذف پست ها و صفحات نمونه

اگر به بخش پست‌ها در داشبورد خود نگاه کنید، محتوایی مانند یک پست وبلاگ با عنوان «سلام دنیا» را مشاهده خواهید کرد. می توانید با رفتن به پست ها > همه پست ها و انتخاب گزینه سطل زباله از شر پست های ناخواسته مانند این خلاص شوید. به همین ترتیب، برای حذف صفحات نمونه به صفحات > همه صفحات بروید وصفحات ناخواسته را انتخاب و گزینه سطل زباله رابزنید.

• حذف تم های پیش فرض

همچنین تم های پیش فرض را در کنار نصب وردپرس خود به طور پیش فرض خواهید دید. در حالی که شما در حال حذف محتوای اضافی هستید، می‌توانید تم‌های ناخواسته را نیز حذف کنید تا پیمایش خود را پاک کنید و فضا را ذخیره کنید. برای حذف یک تم از داشبورد خود، به Appearance < Themes بروید. سپس از گوشه سمت راست پایین تم ناخواسته گزینه حذف را انتخاب کنید.

توجه: تم های فعال قابل حذف نیستند. اگر می‌خواهید یک تم فعال را حذف کنید، باید قبل از حذف طبق معمول آن را در وب‌سایت خود غیرفعال کنید.

۴. یک تم را انتخاب کنید

پس از نصب وردپرس و وارد کردن اطلاعات خود، زمان آن رسیده که ظاهر وب سایت خود را زنده کنید.
یک تم وردپرس که توسط وردپرس یا توسعه دهندگان شخص ثالث ارائه می شود، ظاهر و طرح وب سایت شما را تعیین می کند. تم های رایگان و پولی در فهرست قالب وردپرس موجود است.
در حالی که باید تمی را بسته به سلیقه و بودجه خود انتخاب کنید، مهم است که توجه داشته باشید که تم های پولی معمولاً گزینه های سفارشی سازی گسترده تر، به روز رسانی های مکرر، پشتیبانی دقیق تر و عملکرد روان تر را ارائه می دهند.
همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که هر تم کدگذاری شده است و به طور متفاوتی عمل می کند، بنابراین هنگام تغییر بیشتر تم یا بررسی سازگاری افزونه، مطمئن شوید که به اسناد پشتیبانی مربوطه مراجعه کنید.

۵. Plugins های مورد نیاز را انتخاب کنید

درست مانند تم ها، افزونه ها نیز هم در مخزن وردپرس یافت می شوند، هم می توان آن را در وب سایت های توسعه دهنده شخص ثالث یافت. افزونه ها عالی هستند زیرا عملکرد وب سایت های وردپرسی را گسترش می دهند و برای اکثر وب سایت ها ضروری هستند. این به این دلیل است که وردپرس به تنهایی با همه چیزهایی که برای وبلاگ نویسی و داشتن سایت لازم است را ندارد. بنابراین ویژگی های اضافی وب سایت مانند لیست محصولات و خدمات، ورود به سیستم، احراز هویت دو مرحله‌ای، پردازش پرداخت و موارد دیگر تنها از طریق نصب افزونه ها امکان پذیر است.

۶. فونت سایت خود و نحوه فراخوان آن را معین کنید.

انتخاب فونت وب مناسب نیز گزینه دیگری است که در همان ابتدای راه اندازی سایت وردپرسی باید به آن توجه کنید. سعی کنید یک فونت زیبا و خوانا، سبک و کم حجم، و با روش فراخوان مناسب را استفاده کنید. فونت ها می توانند به ۲ روش بارگزاری در سایت و به صورت لوکال، و همچنین فراخوانی CDN استفاده شوند.
فونت مناسب برای وبسایت را نیز در سایت های دانلود و فروش فونت هم به رایگان و هم نسخه های پولی می توانید مشاهده و دریافت کنید. پیشنهاد ما به شما استفاده از فونت های گوگل است. مخصوصا اگر زبان سایت شما انگلیسی باشد. اما حتی برای زبان فارسی نیز فونت های رایگان محبوبی همچون “وزیر متن” را در فونت گوگل خواهید یافت.

۷. برای زبان های سایت خود از الان تصمیم بگیرید

اگر می خواهید که علاوه بر زبان فارسی، سایت شما به زبان های دیگر نیز فعالیت داشته باشد، مهم است که نحوه دو یا چند زبانه کردن سایت را بدانید. این کار هم با افزونه و هم بدون آن می تواند صورت بگیرد. اما دلیل اهمیت آن در ابتدای کار به این علت است که اولا هنوز صفحات زیادی ندارید و ساختار سایت تان در حال برنامه ریزی است. دوما یکی از روش های افزودن زبان دیگر به سایت، استفاده از مولتی سایت وردپرس است که این تنها بعد از نصب وردپرس در همان ابتدای کار قابل انجام است. بنابراین اگر از نصب و راه اندازی سایت شما مدتی بگذرد، با روش multisite نمی توانید آن را با حالت ساب دایرکتوری چند زبانه کنید. (اما با حالت ساب دامنه همچنان می توانید).

۸. از وب سایت خود در برابر حملات دفاع کنید

با نصب یک افزونه امنیتی خوب مانند وردفنس، امنیت سایت خود را تا حد زیادی بالا ببرید و از حملاتی نظیر بروت فورس جلوگیری کنید. همانطور که مشخص است، بیش از ۸۰٪ از نقض های امنیتی در وب سایت ها را می توان در استفاده ضعیف از رمز عبور یافت.
رمزهای عبور قوی، پنهان سازی URL ورود به پیشخوان و اطمینان از اینکه وب سایت شما به جدیدترین نسخه به روز می شود، همگی برای محافظت از وب سایت شما ضروری هستند.
افزونه های امنیتی وردپرس برای تقویت بیشتر دفاع وب سایت شما با ارائه ویژگی های اضافه شده مانند محافظت از رمز عبور، احراز هویت دو مرحله‌ای و غیره در سایت های فروش افزونه در دسترس هستند.
علاوه بر این، برای نشان دادن اینکه وب سایت شما برای بازدید بازدیدکنندگان ایمن است، باید SSL را فعال کنید. اتصالات SSL در برابر تلاش‌های خارجی برای رهگیری داده‌های ارسال شده بین وب‌سایت شما دفاع می‌کنند و با گواهی‌های SSL همراه هستند.

گواهی‌های SSL هنگام بازدید از وب‌سایت‌های SSL به‌عنوان یک نماد قفل در URLهای مرورگر نشان داده می‌شوند و نشان می‌دهند که آنها یک اتصال داده محافظت شده برای کاربران بازدیدکننده خود دارند. (برای مشاهده نمونه، کافیست در سمت چپ مرورگر URL خود در این صفحه نگاه کنید).
امنیت سایبری از دو جهت بسیار مهم است. برای محافظت از داده ها و کار شما و محافظت از داده های بازدیدکنندگان یا مشتریان سایت شما. افشای اطلاعات کاربران از سایت شما می تواند اعتبار شما را از بین ببرد و باعث ایجاد مشکلاتی قانونی برای شما شود. بنابراین، مطمئن شوید که از وب سایت خود محافظت کنید.

۹. وب سایت خود را با Google Analytics پیوند دهید

ساختن یک وب سایت یک چیز است، اما اطمینان از عملکرد خوب و ادامه آن، چیز دیگری است. برای نظارت بر آمار وب سایت خود و برنامه ریزی استراتژی های قوی تر برای آن، باید آن را به Google Analytics متصل کنید.
این به شما امکان می دهد ترافیک وب سایت، رفتار کاربر و سایر بینش های مفید را برای درک بهتر مخاطبان خود تجزیه و تحلیل کنید. تقریباً همه مشاغل موفق داده های عملیاتی خود را برای تأثیرگذاری بر تصمیمات مدیریتی دنبال می کنند، به این معنی که مطمئناً نمی توانید از داده های خود غافل شوید.

۱۰. یک برنامه پشتیبان ایجاد کنید

با تکمیل مراحل اولیه، شما تقریباً آماده راه اندازی وب سایت خود هستید. اما قبل از انجام این کار، ایجاد یک استراتژی پشتیبان واقعاً سودمند است. این آخرین کار ممکن است به راحتی قابل اغماض به نظر برسد، اما در نهایت می تواند مهم ترین باشد.
تصور کنید، پس از تمام تلاش های خود، به هدف خود در راه اندازی یک وب سایت محبوب و سودآور دست یافته‌اید. اما بعد یک نفر موفق می شود آن را هک کند و ناگهان همه چیزهایی که برای آن کار می کردید ناپدید می شوند و انگار که هیچ چیز وجود نداشته است.
با وجود یک سیستم پشتیبان برای وب سایت شما، همه چیز را می توان به آخرین فایل پشتیبان بازگرداند. خیلی کمتر ترسناک است، درست است؟ با این حال، به خاطر داشته باشید که وردپرس به تنهایی دارای یک سیستم پشتیبان نیست، بنابراین باید افزونه‌ای پیدا کنید که این کار را برای شما انجام دهد.

نتیجه

پس از نصب وردپرس تمام کارهای ذکر شده در بالا را انجام دهید و به خوبی در راه اجرای یک وب سایت مدیریت شده کارآمد خواهید بود.
اگرچه هر وب سایتی برای دستیابی به اهداف خود نیاز به نصب و راه اندازی منحصر به فرد دارد، صرف نظر از نوع آن، هر یک از این هفت مرحله بسیار مهم هستند. در غیر این صورت، متوجه خواهید شد که با ظرفیت کمتری نسبت به رقبای خود کار می کنید و خود را در برابر مشکلات در مسیر آسیب پذیر می کنید.
برای دارندگان وب‌سایت وردپرس که می‌خواهند مطمئن شوند وب‌سایتشان در اوج بازدهی کار می‌کند، می‌توانید به این بهینه‌سازی عملکرد، پشتیبانی ماهانه و خدمات مشاوره نگاه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *