ابزارهای دیجیتال مارکتینگ

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس

CMS یا سیستم‌های مدیریت محتوای بسیاری در حال حاضر در دنیا وجود دارند که با توجه به اینکه چگونه می‌خواهید سایت تان را طراحی کنید می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. اما ما امروز می‌خواهیم طراحی سایت با وردپرس که یک CMS خاص می‌باشد را بررسی کنیم.

وردپرس که یکی از CMS ها می‌باشد چون رایگان است از سایر سیستم‌های مدیریت محتوا طرفداران بیشتری دارد. این CMS را که یک نرم افزار منبع باز می‌باشد و آن را با زبان PHP نوشتند می‌توانید برای ساخت وب‌ سایت، وبلاگ یا برنامه‌های سودمند مورد استفاده قرار دهید.

وردپرس از طرح‌های منحصر به فرد و ویژگی‌های عالی برخوردار است و برای ایجاد هرچیزی می‌توانید از آن استفاده کنید. استفاده از این سیستم مدیریت محتوا آسان است و نیاز به هزینه ندارد. وردپرس امروزه میزان قابل توجه‌ای از فضای اینترنت را اشغال کرده و از سایت‌های فان گرفته تا مهم‌ترین وب سایت‌های خبری آنلاین سایت خود را با آن پیش می‌برند.

مزایای وردپرس

در این بخش به بزرگترین مزایای سیستم مدیریت محتوای وردپرس اشاره می‌کنیم. همراه آژانس دیجیتال مارکتیگ ژوپین باشید…

وردپرس منبع باز است

وقتی می‌گوییم وردپرس منبع باز است یعنی افراد توسعه دهنده وب قادر هستند کدهایی که می‌خواهند را به وردپرس بیافزایند و آن را در اختیار بقیه بگذارند.

قابلیت منبع باز بودن وردپرس یکی از مزیت‌های این پلتفرم می‌باشد اما این مورد را نباید نادیده گرفت که منبع باز بودن ممکن است کمی باعث به خطر انداختن امنیت سایت و کارایی آن شود و اگر از کدهای مشکل دار که برخی نوشته اند استفاده کنید می‌تواند فعالیت درست وب سایت را با مشکل مواجه کند.

طراحی و مدیریت آسان

هر کسی با کمترین میزان اطلاعات فنی در مورد برنامه نویسی قادر به نصب این پلتفرم و قرار دادن قالب مد نظرش روی آن می‌باشد. البته وردپرس به خاطر رابط بصری که دارد عملیات افزودن برگه‌های جدید، گذاشتن عکس‌ها در سایت، منیج کردن پست‌ها و غیره را بسیار راحت کرده است.

اگر قصد ساخت یک سایت وردپرسی را دارید فقط کافیست به یک مرورگر که به اینترنت وصل است دسترسی داشته باشید و به عنوان طراح به سادگی می‌توانید پروسه طراحی خود را شروع کنید.

دسترسی به انواع پلاگین‌ها

یکی از بهترین مزایای این CMS برخورداری از پلاگین‌های بی‌شمار است. همه با توجه به نیاز شان می‌توانند این پلاگین‌ها را به کار بگیرند. نگران قیمت هم نباشید چون اکثر این پلاگین‌ها به شکل رایگان عرضه شده و پلاگین‌های پولی هم از مبلغ خوب و منطقی برخوردارند که به طراحان سایت وردپرسی عرضه می‌شود.

توسعه سریع و راحت سایت

همه‌ی طراحان با استفاده از این پلتفرم قادرند به آسانی و در مدت کوتاه به بهبود سایت خود بپردازند و با پیاده سازی پلاگین‌های متنوع، عملکرد سایت خود را افزایش دهند. وردپرس اول با هدف وبلاگ نویسی ساخته شده است به همین خاطر از امکانات وبلاگ نویسی زیادی برخوردار است که در این باره میتوانیم امکان نظر گذاشتن توسط کاربران، راه اندازی اشتراک ایمیل Rss در وبلاگ و … را نام ببریم.

منعطف بودن وردپرس در طراحی

این CMS بسیار انعطاف پذیر است و می‌توانید آن را با توجه به خواسته‌های مخاطبان خود شخصی سازی کنید. از طریق نصب پلاگین‌ها و عوض کردن نمای سایت و طراحی سایت ریسپانسیو می‌توانید سایتی حرفه‌ای بسازید که با سایت‌های دیگر این سیستم مدیریت محتوا نیز فرق کند.

سایت‌های ایجاد شده با این پلتفرم خیلی مقیاس پذیر می‌باشند، به شکلی که اگر طراح هزاران برگه تازه بسازد لازم نیست نگران فعالیت سایت باشد. همچنین وبمستر یا ادمین سایت قادر است افراد مختلفی را به عنوان ادمین در سایت تعیین کند و برای هر یک میزان دسترسی متفاوتی را مشخص کند.

معایب وردپرس

خوب همانطور که دیدید طراحی سایت با وردپرس دارای مزایای فراوانی می‌باشد اما در کنار این مزیت‌ها وردپرس معایبی هم دارد که در ادامه بررسی می‌کنیم.

سرعت کمتر با افزونه‌های زیادتر

سایت شما با پلاگین‌ها یا همان افزونه‌ها می‌تواند امکانات فراوانی را در خود ببیند، اما دقت کنید اگر در زمانی یکسان چندین پلاگین در حال کار باشند، سرعت سایت پایین آمده و این موضوع ممکن است کارایی سایت شما را با مشکل روبرو کند.

آپدیت‌های پرتکرار

وردپرس ورژن‌های تازه از پلاگین‌ها و قالب‌های خود را هر چند وقت یکبار عرضه می‌کند. در صورت آپدیت، ظاهر، امکانات و کارایی آن‌ها ممکن است تغییر کند.

بنابراین برای بهینه سازی شرایط پس از آپدیت یک برنامه نویس و طراح سایت حرفه‌ای باید در دسترس باشد که اگر هر مشکلی ایجاد شد، آن را حل کند.

استفاده زیاد از سورس‌ها

نصب پلاگین‌های فراوان برای افزایش امکانات سایت موجب استفاده زیاد از سورس‌ها (منابع) سرور شده و عموما وب‌سایت به ارتقا سرویس میزبانی احتیاج خواهد داشت.

بعضی از کمپانی‌های حرفه‌ای در زمینه عرضه سرویس‌های میزبانی وب، سرویس هاست وردپرسی در سبد محصولاتشان عرضه می‌کنند. آن‌ها یک سرور خوب برای سایت‌های وردپرسی در نظر گرفته و این نوع چالش‌ها را تا میزان بالایی حل کرده اند.

با یک دید کلی متوجه می‌شویم که این پلتفرم یک نمونه مناسب برای ایجاد سایت شرکتی و  همچنین فروشگاهی می‌باشد و همه معایب وردپرس زیر نظر یک گروه طراحی کاربلد می‌تواند به آسانی حل شود. پس این CMS همچنان گزینه درستی برای ساخت سایت است.

سایت‌های معروف طراحی شده با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس مختص سایت‌های معروف هم می‌باشد که قصد داریم شما را با چندین سایت ایرانی و خارجی معروف که با این سیستم مدیریت محتوا ساخته شده اند آشنا کنیم.

سایت‌های برتر وردپرسی ایرانی

  • همیار وردپرس
  • چطور
  • میهن وردپرس
  • دیجیاتو
  • ووکامرس فارسی
  • دانلودها
  • دیجی کالا مگ
  • ایران استخدام
  • گجت نیوز
  • موسیقی ایرانیان

 

سایت‌های برتر وردپرسی خارجی

  • وردپرس بگینر (Wpbeginner.com)
  • وبلاگ شرکت بلک بری (Blackberry.com)
  • سونی موزیک (Sonymusic.com)
  • کمپانی سرمایه گزاری گوگل (gv.com)
  • وبلاگ ناسا (Blog.nasa.gov)
  • بی‌بی‌سی آمریکا (Bbc.com)
  • پلی استیشن (Playstation.com)

 

چند درصد سایت‌ها وردپرسی هستند؟

یک چهارم وب‌سایت‌ها وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود به کار می‌گیرند. بر اساس آخرین آمار توسط W3Tech، از بین هر ۴ وبسایتی که در جهان هست یکی وردپرسی می‌باشد.

آمار و اطلاعات تازه‌ای که توسط W3Tech داده شده هم درصد استفاده را نشان می‌دهد و هم سهم مارکت. با توجه به این گزارش، از بین همه‌ی وب‌سایت‌هایی که ما نسبت به CMS آن‌ها شناخت داریم، ۵۸.۷ درصد از آن‌ها وردپرس را استفاده می‌کنند. این عدد یعنی یک چهارم از بین تمام وبسایت‌ها. دقت کنید که این اطلاعات به صورت معمول هر ماه یکسان نیست، ولی این پلتفرم دائما پیوسته و آرام در حال رشد بوده است.

بر اساس گفته مت مونلوگ پایه گذار شرکت Automattic و بهبود دهنده وردپرس، وردپرس تا انتهای سال جاری به آسانی می‌تواند از مرز ۲۵ درصد فضای وب بگذرد. وی می‌گوید اصلی ترین فرصتی که داریم، ۵۷ درصدی می‌باشند که همچنان هیچ سیستم مدیریت محتوایی مشخصی ندارند که به نظرم با توجه به این می‌توانیم خیلی پیشرفت کنیم.

البته این قضیه برای بقیه‌ی سیستم‌های مدیریت محتوای منبع باز هم وجود دارد.

با همه‌ی این موارد، سهم بازار وردپرس در طول چند سال گذشته خیلی فرق نکرده و سهم بازار این CMS در مقایسه با سال گذشته پایین‌تر هم آمده است.

ولی اختصاص داشتن بیشتر از نصف سهم بازار برای وردپرس حتی در صورتی که بیشتر نشود هم، خیلی مهم می‌باشد. البته داشتن همچین جایگاهی مشکلاتی را هم به دنبال دارد و موجب می‌شود بسیاری به شما هجوم بیاورند. این پلتفرم نیز از وقتی که ساخته شده، مسائل امنیتی زیادی را تجربه کرده است.

امیدواریم از مقاله طراحی سایت با وردپرس راضی بوده باشید. در پایان از شما خواهش میکنیم اگر مزایا و معایب دیگری را در مورد سیستم مدیریت محتوا وردپرس می‌دانید با ما به اشتراک بگذارید.

2 دیدگاه در “طراحی سایت با وردپرس

  1. رضا قاسم پور گفت:

    با سلام.
    من میخام کارمو تو فضای آنلاین شروع کنم. به نظرتون وردپرس خوبه یا سایت با برنامه نویسی و کد نویسی بزنم؟؟

    1. saeid گفت:

      با سلام
      این موضوع بستگی به سرمایه شما و حوزه کاریتون داره. اگر صرفه جویی و مدیریت هزینه در دستور کارتون هست سایت وردپرسی مناسب هست.
      توصیه میکنم در صورت تمایل با ژوپین تماس بگیرین تا بتونیم بیشتر صحبت کنیم و روش اصولی رو بهتون پیشنهاد بدیم.
      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *